Memurun yalanı doktordan döndü

  • Ana Sayfa
  • Memurun yalanı doktordan döndü
Memurun yalanı doktordan döndü
Hatay'da bir PTT şubesini bu kez kendi personeli soydu. Kasayı boşaltan memur soygun süsü vermek için ilginç bir yol izlediAbone ol

"Soyguna uğradım" numarasıyla işin içinden çıkmak isteyen 22 yıllık gişe memurunun oyununu polisin sorgulaması bozdu.

Olay, PTT'nin Antakya'ya bağlı Bankalar Şubesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, gişe memuru İrfan Ş., kendini yere atarak baygın numarası seo yaptı. PTT'nin özel güvenlik elemanları İrfan Ş.'yi yerde görünce alarma geçti. Gişe memuru İrfan Ş. olay yerine çağırılan ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Özel güvenlik elemanları, durumu PTT şube müdürüne aktarması üzerine olay yerine polis çağrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, vezneye bakan gişe memurunun kapısında ve kasasında parmak izi çalışması yaptı.

Bir polis ekibi ise hastanede doktor kontrolünden geçirilen İrfan Ş.'nin ifadesini aldı. İrfan Ş. polise ilk önce "İki kişi kafama vurup vezneden paraları alıp kaçtı." şeklinde ifade verdi.

Ancak hastane doktorlarının muayenesinde İrfan Ş.'nin herhangi bir yerinde darp izine rastlanmadığını öğrenen polis, sorgusunu derinleştirdi. Bunun üzerine İrfan Ş. ifadesini değiştirerek, vezneden yaklaşık 4 bin TL'yi kendisinin kullandığını, soygun süsü vererek işin içinden çıkmak için böyle bir yol izlediğini itiraf etti.

Polisi yanıltmak ve PTT'nin veznedeki parasını kendi zimmetine geçirmekten gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi. Gişe memurunun mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi. PTT müfettişlerinin ise şahsın görevden uzaklaştırılması için rapor tuttuğu öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL