Trabzonda zirve umutları sürüyor

  • Ana Sayfa
  • Trabzonda zirve umutları sürüyor
Trabzonda zirve umutları sürüyor
Kocaelispor'la yapacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen bordo mavililer, Sivasspor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yarın Kocaelispor ile deplasmanda yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Trabzonspor, bu karşılaşmayı kazanarak üst sırasında bulunan Sivasspor ve Beşiktaş'ın puan seo yitirmesini bekleyecek.

Lig lideri Sivasspor ile arasında 4, lig ikincisi Beşiktaş ile 3 puan farkı bulunan bordo-mavililer, kendi maçını kazanıp rakiplerinin de puan yitirmesi halinde şampiyonluk ve şampiyonlar ligine katılma konusunda umutlarını daha da arttırmış olacak.

Karadeniz ekibinde Kocaelispor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

HAKEM YİNE DENİZ ÇOBAN

Trabzonspor ile Kocaelispor arasında yapılacak karşılaşmayı ligin ilk yarısındaki maçta olduğu gibi yine Deniz Çoban yönetecek.

İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmayı da Deniz Çoban yönetmiş ve maç ev sahibi Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

İzmit İsmetpaşa Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Çoban'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Süleyman Özay yapacak.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un Kocaelispor maçına Sylva, Ferhat, Tayfun, Egemen, Cale, Hüseyin, Serkan, Selçuk, Yattara, Gökhan ve Umut muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.



Kategori : SPOR