Beşiktaşta Nobre gerçeği

Beşiktaşta Nobre gerçeği
Beşiktaş'ın aylar süren pazarlıklar sonrası anlaşmaya vardığı Nobre ile hala sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı.Abone olBeşiktaş'ın 'anlaştık' açıklamasını yaptığı Brezilyalı oyuncunun imzasının ağır sakatlığı nedeniyle ertelendiği ortaya çıktı. Nobre'yle yapılan anlaşmanın detayları da bu nedenle borsaya ve federasyona bildirilmedi.

Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre Başkan Yıldırım Demirören'in bizzat anlaştığı ve parasına iki kat zam yaptığı Brezilyalı futbolcunun imza atmadığı sözleşme şartlarına baz seo ı yöneticilerin karşı çıktığı öğrenildi. Daha önce 1 milyon 100 bin dolar alan Nobre'nin parasını başkan Yıldırım Demirören senelik 1 milyon 850 bin euroya çıkarmıştı. Başkan ile Nobre'nin prensipte yaptığı hala resmiyete dökülmeyen anlaşmaya bazı yöneticilerin şu nedenle karşı çıktığı bildirildi:

1- Nobre'ye ödenecek rakam takımda dengeleri daha da bozacaktır. Yüksek ücret sorun oluşturabilir. Özellikle peşinatın yüksek olması sıkıntı yaratacak. Çünkü bu paranın büyük bir kısmı Nobre'nin menajeri Figer'e gidecek.

2- Acelemiz yok. Erken imza attırmak ile son iki haftada attırmak arasında fark yok. ¨Öncelikle önümüzü görelim.

3- Nobre'nin belindeki rahatsızlığın ne aşamaya geleceğine bakalım. Durum çok ciddi ise şartlar tekrar konuşulur. Ameliyat olma durumu ortaya çıkarsa uzun süre sahalardan uzak kalır. Bu görüşler üzerine Beşiktaş Başkanı, Nobre ile sözleşme imzalamadı ve erteledi. Borsaya sadece anlaşmanın sağlandığı bilgisi verildi. Kartal federasyona da Nobre'nin yeni anlaşmasıyla ilgili bir yazı göndermedi.

Nobre alternatif tıp için İzmir'de
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Nobre'yi ailesi ve tercümanıyla birlikte İzmir'e gönderdi. Burada doktorun verdiği program kapsamında çalışmalarına devam edecek olan Brezilyalı futbolcunun yüzeceği, bisiklete bineceği bildirildi. Belindeki ağrılar geçmeyen Nobre'nin İzmir'in Balçova ilçesinde ayrıca bir alternatif tıp uzmanına da gösterileceği iddia edildi. Kulüp tercümanının da bu nedenle İzmir'e Nobre'yle birlikte gönderildiği kaydedildi.



Kategori : SPOR