Genelkumaya açık dilekçe!

Genelkumaya açık dilekçe!
Hasan Cemal'ın Kandil röportajı yankı uyandırdı. Örgütün mesajları Ertuğrul Özkök'ü cesaretlendirdi..Abone ol

Gazeteci Hasan Cemal Kandil'e çıktı olay oldu. Terör örgütünün 1 nuramalı ismi Murat Karayılan ile yapılan olay röportaja destek de var tepki de..

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök Hasan Cemal'i kutlayanlar arasında. yazan Özkök, Abdullah Ö seo calan görüşmek için sabırsızlanıyor. Öyle ki barış adına postacılığa bile razı olduğunu sözlerine ekliyor.

Birçoklarının cesaret edip söyleyemediğini Özkök dillendiriyor. Hasan Cemal'in ses getiren röportajı kadar, Özkök'ün çağrısı da çok konuşulacak gibi.

(...)BUNDAN bir buçuk yıl önce Genelkurmay Başkanlığı'na başvurarak, "İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşmek istediğimi" bildirdim. "İnceleyeceğiz" dediler ama evet veya hayır diye bir cevap gelmedi.

Şimdi kamuoyu önünde talebimi tekrarlıyorum.
Aynı talebimi, bu açık dilekçeyle yeni Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e de iletiyorum. Bu görüşmenin ve sonunda yayınlanacak mülakatın Türkiye için çok hayırlı olacağına eminim.

Bana göre, başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan, Hasan Cemali hemen davet edip oradaki havayı birinci elden dinlemelidirler.

(....)

Hasan Cemal, bize dağdan bir mesaj getirdi.
Keşke bana izin verilse de ben de İmralı'dan bir mesaj getirebilsem.
Belki hepimizin hak ettiği huzurun ülkemize geri gelmesine hizmet etmiş oluruz. Ben böyle bir postacılığa hazınm.



Kategori : GÜNCEL