Katliamdan şok iki fotoğraf

Katliamdan şok iki fotoğraf
Mardin'deki katliamın hemen sonrası. Ölüm evinden çekilen iki kare fotoğraf vahşetin boyutlarını gözler önüne seriyor.Abone ol

İNTERNETHABER- Mardin'de 44 kişinin öldüğü katliamın hemen sonrasında o evde hangi manzaraların çıktığı görülmemişti. Show Haber vahşetin yaşandığı evde s seo aldırının hemen sonrasında çekilen iki kare fotoğrafa ulaştı.

Düğün evinde erkeklerin ve kadınların kaldığı odalardaki manzara tüyler ürpertti. Olay sonrası eve gelenler bu görüntülerle karşılaştı.

Bilge köyündeki ölüm evinde namaz kılan erkeklerin üzerine kurşun yağdırdı. Vahşeti en çarpıcı biçimde yansıtan görüntülerin bazı yerleri mozaiklendi. Erkekler yerlerinden kımıldayamamış, kurşunu yiyen oracıkta yığılmışlar.

Kadınların kaldığı oda daha korkunç. Cesetler üst üstü yığılmış. Kadınlar annelik iç güdüsüylü çocuklarını korumak için birbirlerinin üzerine kapaklanmışlar. Ancak çocuklar da gözü dönmüş saldırganların kurbanı olmaktan kurtulamamış. Herkesi öldürmeyi amaçladıkları bu fotoğraflarla daha net anlaşılıyor. Kişi kişi değil topluca ateş açtıkları daha net biçimde görülüyor.

ERKEKLERİN BULUNDUĞU ODA

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL