Alanyada cephanelik gibi ev

Alanyada cephanelik gibi ev
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir eve baskın düzenleyen polis 3 adet tabanca, 4 şarjör ve 515 mermi ele geçirdi. Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir eve baskın düzenleyen polis 3 adet tabanca, 4 şarjör ve 515 mermi ele geçirdi. Baskının ardından gözaltına alınan Bahattih Pıçakcı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Cumhuriyet Mahallesi, Çam seo Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde oturan 46 yaşındaki Bahattin Pıçakçı'ya ait daireye 6 Mayıs günü Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekiplerince baskın düzenlendi. Baskın sırasında Bahattin Pıçakçı'nın pencere camından bir poşet attığı fark edildi.

Bina çevresinde yapılan aramada 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait 4 adet şarjör ve 515 adet MKE yapımı mermi ele geçirildi. Bahattin Pıçakçı'ya ait ev ve otomobilde yapılan aramalarda ise tefecilik olaylarında kullandığı iddia edilen çok sayıda çek, senet, fatura, irsaliye ve tapu ele geçirildi. Mühimmatlar ve tefecilik olayında kullanıldığı ileri sürülen evraklara polis el koyarken, baskın sırasında evde bulunan zanlının kardeşleri Mahir ve Caner Pıçakçı'nın da göz altına alındığı ancak polisteki ifadelerinin ardından serbest kaldığı öğrenildi.

Ele geçirilen mühimmatlara el konulurken Bahattin Pıçakçı Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanan Pıçakçı Alanya L tipi Ceza ve İnfaz kurumunu gönderildi



Kategori : GÜNCEL