Hiç böyle bir hastalık duydunuz mu?

  • Ana Sayfa
  • Hiç böyle bir hastalık duydunuz mu?
Hiç böyle bir hastalık duydunuz mu?
Afrikaya tatile gitti. Bikinisini yıkayıp astı. Tekrar giydikten sonra dayanılmaz acılar çekmeye başladı. Doktora gittiğinde gerçek anlaşıldı. Abone ol

Küçük bir bikini kurtçuğu İngiliz turist Alexandra Heminsley'in tatilini kabusa çevirdi. Genç kadın tatilini geçirmek için Afrika ülkesi Kenya'yı seçti.

Hem güneşlenmek hem de safari yapmak istiyo oklahoma seo rdu. Ancak herşey yüzmeden döndükten sonra bikinisini çıkarıp kuruması için balkona asmasıyla başladı. Bir kurtçuk bikinisinde yumurtlayınca tatili kabusa döndü. Bikiniyi giydikten sonra yumurtadan çıkan kurtçuk ısırarak derisinin altına girdi.

İlk zamanlar sadece vücudunda küçük bir kızarıklık vardı. Ancak aradan saatler geçtikten sonra kızarıklık büyümeye başladı ve dayanılmaz ağrılar çekmeye başladı. Alexandra Heminsley doktora gidince sadece Afrika ve Güney Amerika'da yaşayan bir kurtçuğun kurbanı olduğunu anladı.

Kurtçuk derisinin altına yerleşmiş ve içten içe etini kemiriyordu. Üstelik sadece etini kemirmekle kalmıyor aynı zamanda akıttığı zehirlede bağışıklık direncini kırarak, genç kadını halsiz bırakıyordu. Doktor hemen müdahale ederek genç kadını et yiyen kurtçuktan kurtardı.

Yetkililer Afrika ve Latin Amerika ülkelerine seyahat edeceklerin, elbiselerini güneşte kuruttuktan sonra giymeden önce mutlaka ütülemesi tavsiyesinde bulunuyor. Ütü yapıldığında elbiselerin içine yerleşen kurtçuk öldüğünden tehlikeli olmuyor.



Kategori : GÜNCEL